Onderhoud Koel-/Koude-/Klimaat-/Airconditioninginstallaties

Het is wettelijk vastgelegd dat preventief onderhoud aan koelinstallaties dient te worden uitgevoerd om koudemidel lekkages te voorkomen. Regelmatig onderhoud vergroot bovendien de levenscyclus van uw installatie.Deskundige afstelling door onze F-gassen/Stek gecertificeerde service engineer draagt ook bij aan een hoger rendement en en langere levenscyclus. Uw koelmachine heeft hierdoor minder draaiuren en dat levert u een flinke energie besparing op.

Reparatie en onderhoud vericht Climate Connection aan diverse apparatuur van 3Mgw tot 0,5Kw machines.

onderhoud klimaatinstallatieonderhoud airconditioningonderhoud ventilatieonderhoud koelinstallatie

Raportage

Afhankelijk van het belang van uw installatie in het bedrijfsproces, kunt u het onderhoud een tot viermaal per jaar laten uitvoeren. Voor sommige installaties is een lekdichtheidscontrole wettelijk verplicht. De frequentie van deze controle hangt af van de nominale vulling koudemiddel in uw installatie. Uiteraard kunnen wij deze verplichte controle tijdens het reguliere onderhoud uitvoeren.

Controle

Bij elke controle die wij uitvoeren, ontvangt u van ons een rapportage met daarin de bevindingen van onze service engineer. Zo bent u altijd op de hoogte van eventuele slijtage die defecten kan veroorzaken. Constateren wij tijdens het onderhoud een defect dan kunt u rekenen op ons vakmanschap en zullen wij dit direct verhelpen. Tijdens een controle voeren wij uit:Koudemiddel Meten Stromen Meten Temperaturen Meggeren
       
- Controle koudemiddel - Controle stromen (A) - Condensor in/uit temperatuur - Compressor
- Controle lekdichteheid - Compressor - Verdamper in/uit temperatuur - Fanmotor
- Logboeken - Fanmotor - Verdampings Temperatuur - Spoelen
- Pers en zuigdrukken - Spoelen - Condensatie temperatuur
    - Oververhitting expansieventiel

Wat kunt u verwachten na het controleren van de koelapparatuur.

- Uitgebreide rapportage
- Eerlijk advies voor reparatie
- Eerlijk advies voor vervanging


Onderhoudscontract

Wilt u ook mee profiteren van alle bovengenoemde voordelen zoals zoveel van onze klanten? Kies dan voor een onderhoudscontract bij Climate Connection. Bij drie of meer apparaten ontvangt u een extra hoge korting. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie