Service/Onderhouds Contract Koel-/Koude-/Klimaat-/Airconditioninginstallaties

Uw koelinstallatie moet betrouwbaar en optimaal functioneren. Goed onderhoud is het behoud van uw koelinstallaties en verlengt de levensduur. Daarom biedt Climate Connection haar klanten een servicecontract aan met regelmatig onderhoud door een service engineer met de juiste certificeringen en diploma's. Binnen dit contract vallen preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan de koelinstallaties.

Drie contractvormen : Ten aanzien van service en onderhoud is climate connection heel flexibel. U heeft u de keuze uit drie basiscontracten, voor contracten op maat beld u met Climate Connection Service: (+31) 614733173. Climate Connection wil op de eerste plaats de opdachtgever ontzorgen.

Ontzorgen Opdrachtgever

Climate Connection streeft ernaar haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen als het gaat om koudetechniek. Dit begint al in het onderhouds stadium waarbij samen met de klant gezocht wordt naar een duurzame en kostenbesparende oplossing in koudetechniek.

Contract 1 : Prefentief

Koeltechnisch onderhoud om uw koelinstallaties in optimale conditie te houden en te voldoen aan de wettelijke verplichting binnen het F-gassenbesluit.Uw logboeken worden bijgewerkt met de laatste rapporten zodat als er een contole komt dat u gedekt bent.

Contract 2 : All in

Naast preventief onderhoud zijn ook de koeltechnische storingen inbegrepen en verzorgen we koeling reparatie. U mag rekenen op 24/7 ondersteuning van een Serviceengineer in geval van nood.

Contract 3 : All in met beheer op afstand

Bovenop preventief onderhoud en reparatie staan uw installaties in verbinding met onze centrale. Zodra er afwijkende temperaturen of anderszins opvallende meldingen zijn, nemen we daarop de gepaste actie. Vanzelfsprekend verhelpen we ook losse storingen. Ook als u geen onderhoudscontract heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Een onderhoudscontract helpt problemen juist voorkomen en verzekert u van continuïteit tegen de scherpste servicetarieven.

Airconditioning

Ook service en onderhoud aan uw airco-installaties verzorgen we graag voor u.

Geen Contract

Geen contract ? Wel service nodig bel (+31) 614733173 wij helpen u graag

Contract
onderhoudscontract koeling

onderhoudscontract airconditioning

onderhoudscontract klimaat

onderhoudscontract ventilatie